Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Червеният лидер Корнелия Нинова коментира предстоящите избори в студиото

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Червеният лидер Корнелия Нинова коментира предстоящите избори в студиото
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Много българи се страхуват да кажат за кого ще гласуват

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Червеният водач Корнелия Нинова разяснява идните избори в студиото на " Лице в лице " по БТВ: 

" Според социологически изследвания има един огромен брой български жители, които споделят, че ще гласоподават, само че няма да кажат за кого, или ще решат в последния миг. Явно се опасяват да кажат, че ще гласоподават срещу настоящето ръководство. Има боязън да се каже свободно мнение, което е най-тревожното, не самите цифри. 

Все още имаме подозрения, че изборите ще бъдат почтени. В Мъглиш видяхте обстановката с оранжевите маски, броенето преди седмица. 

Застъпници, наблюдаващи, би трябвало да активизираме всички за честен избор. 

Друга значима тематика е тази за пенсионерите: в този момент ще им дадат по 50 лв. до изборите, само че след изборите възрастните хора ще продължат да живеят на прага на бедността. Какво ще бъде след Борисов?! Защото не се прави по този начин политика - да зависи всичко от един човек ситуационно. Това не трансформира живота на хората. 

Трябва да се преизчислят всички пенсии, което ще докара до нарастване на пенсиите сред 20 и 30 %. В рецесия или без рецесия пенсионерите не трябва да зависят от един или различен министър- ръководител. "  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР